Värmepumpar, Kylaggregat och Ventilation

Om oss

Vi är specialister inom området inomhusklimat. Vi har över 30 års erfarenhet av marknaden och erbjuder ett mycket brett produktsortiment från några av de marknadsledande tillverkarna inom värmepumpar, kylsystem och ventilation.

Hos oss får du hjälp med allt från projektering till val av produkt, installation, service och vi kan även ordna med finansiering. Samtliga produkter som vi erbjuder går även att leasa eller hyra.

Vi anpassar våra lösningar till kundens behov och ser till att de passar perfekt in i den fastighet där de installeras. Vi sköter hela kontakten med dig - även om vi ibland anlitar underentreprenörer för installationen så är det vi som är ansvariga för att jobbet blir utfört enligt vår höga standard, och det är med oss du pratar om du har något ytterligare önskemål, någon fråga eller om du senare behöver hjälp med service och reparationer. Det gör det lättare för dig som kund.

Vi har egen servicepersonal som sköter service, reparationer och de kontroller som kan behöva utföras enligt gällande lag. Du kan också få ett löpande serviceavtal så att du är säker på att ditt system alltid fungerar, årets alla dagar och timmar.

Om du är intresserad av att installera en värmepump eller annat system som vi erbjuder är du varmt välkommen att kontakta oss för att få en gratis offert. Vi kommer alltid ut till våra kunder för att göra en behovsanalys och går tillsammans med dig igenom vilka önskemål du har, tittar på fastighetens förutsättningar och ger dig sedan ett förslag på den lösning som vi anser skulle vara mest ekonomisk för dig så att du kan spara både energi och pengar med ditt nya system.