Värmepumpar, Kylaggregat och Ventilation

Övriga produkter

Ventilationssystem

Många fastigheter behöver bra ventilationssystem för att vara behagliga att vistas i. Inte bara kontor och industrifastigheter behöver detta utan även allt fler privata hem. Anledningen är att isoleringen blivit extremt bra, vilket gör att det ibland inte cirkulerar tillräckligt mycket luft via det naturliga draget. Stora glaspartier gör också att det kan bli varmt så att man behöver lägga till mekanisk ventilation eller luftkonditionering. Om du är allergisk kan du också ha stor nytta av en ordentlig ventilationsanläggning med bra filter som rensar bort pollen, sporer och andra allergener ur luften.

Vi levererar ventilationssystem till såväl privata hem som företagsfastigheter. Då vi arbetar med installation och service inom ventilation, värmepumpar och även med kylsystem kan vi erbjuda helhetslösningar som ger ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat året runt.

Kylanläggningar

Kylsystem såsom luftkonditionering och även kylanläggningar för butiker, industrier och annan verksamhet erbjuder vi också. Även för privata hem kan vi erbjuda kylsystem och system för luftbefuktning som antingen är fast installerade eller är lätta och portabla så att de kan flyttas mellan olika rum utefter behov.

Samtliga lösningar vi erbjuder kan du köpa, leasa eller hyra från oss. Även korttidshyra går bra om du bara behöver en kylanläggning vid vissa tider på året i din fastighet.