Värmepumpar, Kylaggregat och Ventilation

Värmepumpar

Vi är specialister på installation av värmepumpar av olika typ. Hos oss kan du få såväl bergvärme som jordvärme, sjövärme, frånluftsvärme, system med luft/vatten och luft/luft. Just att vi erbjuder flera olika lösningar är till fördel för dig som kund, då vi tack vare detta kan hitta det system som är effektivast utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Vi har erfarenheten

För kunder som befinner sig i tätort är det viktigt att välja en erfaren leverantör som har kunskap om hur man bäst integrerar ett system där det finns fullt med faktorer som måste beaktas. Till exempel gasledningar, el, telefon- och datanät, tunnlar och bergrum är sånt som kan sitta i vägen för att man ska kunna använda sig av vissa lösningar – eller så måste man vara extra försiktig om man vill installera dessa för att det inte ska uppstå problem. Vi har den kunskap som krävs för att installera värmepumpar även i komplicerade miljöer.

Vi samarbetar med ett par av de tillverkare av värmepumpar som är marknadsledande och erbjuder  därför några av de mest energieffektiva pumparna på marknaden. Vårt huvudmål är just att erbjuda produkter och lösningar som är miljövänliga och energieffektiva. Reaktionen vi har fått från många kunder är att de är glatt överraskade över att systemen hjälper dem att spara så mycket på sina uppvärmningskostnader.

Kostnadsfria besök och offerter

Innan du väljer vilken typ av värmepump du vill ha kommer vi kostnadsfritt ut till dig och genomför en behovsanalys. Vi tittar på hur din fastighet ser ut och går tillsammans med dig igenom vilka behov av uppvärmning du har. Därefter presenterar vi det förslag som skulle ge dig mest besparing och som skulle fungera effektivast hos dig.

Hög kvalitet

Vi erbjuder värmepumpar från två giganter på värmepumpsmarknaden – IVT och Mitsubishi.

IVT har ett av värmepumpmarknadens bredaste utbud av modeller. IVT använder sig av den senaste tekniken där miljöhänsyn, effektivitet och ekonomi kombineras.

Mitsubishi har några av marknadens tystaste värmepumpar. De är snygga och finns i många olika varianter så att man kan välja var de placeras. Mitsubishis japanska produkter av högsta kvalitet hjälper dig att spara in på uppvärmningskostnaderna varje år och passar dig som vill sänka din elräkning.